Mire figyeljetek esküvő elött?

Rengeteg dolgotok lesz esküvő előtt, és mégtöbb az időpont közeledtével. Összegyűjtöttünk nektek néhány információt amivel segíthetünk a döntésben. Számunkra nagyon fontos, hogy emlékezeset napotok Örökre az lehessen, ezért ebben az irományban főleg azokra a dolgokra fogunk koncentrálni ami megmarad nektek az esküvő után. 

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-e5926e804616897362c129e5e86bfa8c' }}

Nagyon fontos hogy milyen szolgáltatóra és helyszinre esik a választásotok a nagy napotokra mivel ez egy megismételhetetlen esemény lesz. És ez a nap rólatok szól, nem másról. Ez a legfontosabb.

Miért jó a két fotós?

A két fotós olyan anyagot tud számotokra készíteni amit egy fotós nem. Például mi folyik a háttérben: a szülök, a gyerekek és a rokonság mozzanatai. Amig az egyik fotós a ti pillanataitokat örökíti meg, addig a másik fotós olyan eseményeket rögzít amit ti nem is láttok! Amikor a kész anyagot átnézitek újra élitek az esküvötök minden egyes pillanatát. Fontos hogy a Fotós akit választotok rendelkezzen olyan opcióval, ha ö például lebetegszik, ugyan olyan szintű fotóst tudjon biztositani számotokra mint ő. 

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-706a35616ad40763a37364300cc1bf2a' }}
{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-28deab9fe0c04765fed629032670c012' }}

Számunkra fontos hogy olyan képmennyiséget és minőséget adjunk át amivel mi és főleg ti teljes mértékben meg lesztek elégedve, továbbá hogy 5-10 év múlva is úgy nézzétek vissza a képeket, hogy megvagytok elégedve mindennel. Olyan ruházatban megyünk dolgozni ami megadja nektek a tiszteletet és természetesen feltűnésmentes, mert a nagy napotok nem rólunk szól hanem rólatok.

Azt sem szabad elfelejteni hogy milyen felszereléssel rendelkezik az adott fotós, hogy olyan extrém eseteket is lencsevégre tudjon kapni amit egy alap géppel nem lehet, vagy csak nagyon rossz minőségben lehet meg örökíteni. Fontos hogy minden egyes képet tökéletes minőségben megszerkesztve adjuk át nektek.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-62dd14874b8528d56332f608dd28ab5c' }}
{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-4ae5e25d1f17ecb47203c154f88f6590' }}

A jegyes fotózás 

A jegyes foltozást mindenképp ajánljuk számotokra, Miért jó? Megismeritek a fotóst, ö pedig titeket. Egy 2-4 órás fotózás ami az érzelmi pillanatokra fekteti a hangsújt, eközben a fotós megismeri a legjobb profilotokat, és már az esküvőn pontosan tudja mi az ami nektek jól áll és arra koncentrál.

Ti megismeritek a fotóst, egy bizonyos kölcsönös bizalom alakul ki közöttetek. Ha nem szimpatikus számotokra vagy az átadott képekkel nem vagytok megelégedve, még mindig választhattok másik fotóst ne a nagy napotokon derüljön ki hogy az adott fotóssal nem tudtok kijönni hisz akkor már késő másikat választani. 

A szimpátia fontos hogy azonosulni tudjatok egymással, mivel ha feszültség mentes a kapcsolat akkor sokkal jobb képeket lehet készíteni rólatok. 

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-ddd38b6ef973703783af30e654c66238' }}
{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-9b80845f1ed4727f0151b797454b9b5f' }}

DJ vagy Zenekar? 

Nem mindegy hogy zenekart vagy DJ hívtok, nézzetek utána hogy a meghívott rokonság többsége mit szeret, sok tapasztalatunk volt már, hogy nem jó szolgáltatót hívtak és sokszor nagyon lapos a buli ami nem jó hisz ez a nap arról kell hogy szóljon, hogy minden tökéletes és örömteli legyen. 

Nem elhanyagolható, hogy valaki irányítsa az esküvötöket akár Ceremónia mester akár Vőfély, ők mindent kézben tartanak, nem nektek kell idegeskedni és ugrálni, hogy a nagy napotok olyan tökéletesen legyen ahogy megálmodtátok. A helyszín választásotok olyan legyen amivel ti is tudtok azonosulni ahol tényleg jól tudjátok magatokat érezni.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-c86ae16c007bbe42c1986fa46c875282' }}

THE PEOPLE

Egy csapat

Miért jó ha fotóst és videóst is választatok? Miért fontos, hogy csapatban legyenek? Mert összeszokott, mert figyelnek arra hogy minnél tökéletesebb anyagot tudjanak számotokra átadni. Ismerik egymás mozgását, nem ugrálnak bele egymás felvételeibe. Nem lesz vita, nem lesz belekiabálás, és nemmellesleg a násznép is tud veletek azonosulni, látnak titeket, és ti is látjátok őket. A szakmában az igazán sikeresek mindíg is a csapatok voltak, és ez nem lesz másképp a jővőben sem.

A két videós is hasonlóképpen. Videófelvételeknék minnél több kamerával dolgozik a csapat, annál különlegesebb lehet a rólatok készült videó. Két kamera szerintünk a minimum. De mi itt nem állunk meg. A hely adottságait felmérve, törekszünk a legtöbb szemszögből rögzíteni az eseményt, hogy ne maradjunk le semmiről.